- EST.-
2010

DEN KONGELIGE LIVGARDE

 

Vi var alle ansat i Den Kongelige Livegarde, hvor vi spillede trommer for dronningen

I sommeren 2010, dannede vi gruppen Copenhagen Drummers

2010

HISTORIEN

2010

2011

2011

2011

2011

2012

2013

2013

2014

2014

2014

2015

2015

2016

2017

2017

2017

2017

2018

2018

2018

2018

2019

2019

2019

2019

2020

En gruppe af top-entusiastiske, trommespillende drengerøve, skabt ud fra lysten til at udforske alle facetter af trommespillet!

 

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under vores tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. En verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde vi et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring hvordan trommespillet også kunne være. Det var i de tanker at Copenhagen Drummers blev skabt, et fristed for idéer og skæve tanker til hvordan trommespillet kunne gøres endnu sjovere og vildere.

 

I 2010 trådte Copenhagen Drummers første gang frem i rampelyset, da vi som vindere af TALENT 2010 introducerede Danmark for vores nytænkende trommeshows. Skæve idéer som at benytte vand, stiger, ild og skraldespande blev realiseret på nationalt TV, og et nyt kapitel begyndte!

 

I 2013 stod vi side om side med Emmelie De Forest i det danske Melodi Grand Prix og sammen med Emmelie De Forest tog vi hele verden med storm, da vi vandt Eurovision 2013 og var med til at sætte Danmark på verdenskortet med en fantastisk performance!

 

Vi har spillet mere end 1000 shows i ind- og udland (Frankrig, Tyskland, Indien, Sverige, Norge, Rusland, Hviderusland, Tyrkiet,  Egypten, Saudi-Arabien, Thailand, Albanien, Holland m.fl.). Vi har af flere omgange været startskuddet på konferencer, fester  med landets største virksomheder, så som: Mærsk, Grundfos, Novo Nordisk, Dong Energi, Lego og mange flere.

 

Præcision, ensartethed og disciplin er vigtige ingredienser i showet og sammensat med passion og nysgerrighed giver vi publikum en oplevelse, der kombinerer traditionelt trommespil med meget utraditionelle værktøjer, og showet krydres med en energi og entusiasme der er andre shows overlegne! Med unikke show-konstellationer som lyd, lys og visuelle effekter giver vi publikum en unik oplevelse!

 

/ Copenhagen Drummers

© 2022 COPENHAGEN DRUMMERS APS // KONTAKT: BOOKING@copenhagendrummers.dk

DANSK MELODI GRAND PRIX 2013

 

Morten og Jacob blev tidligt i forløbet sat sammen med teamet bag Only Teardrops med Emmelie De Forest i front. Med fuld tiltro til Copenhagen Drummers, fik vi til opgave at stå for udvikling af trommestemmer samt koreografi til det store show.

 

Sang, trommer, koreografi, udstråling og selvfølgelig et fantastisk publikum gjorde, at Only Teardrops vandt Det Danske Melodi Grand Prix 2013.

Grundet regler om antal personer på scenen, var det kun Morten og Jacob der var med..

 

SE VIDEO

EUROVISION SONG CONTEST, 2013

 

Med et kæmpe pres grundet håbet om dansk sejr, tog teamet bag Only Teardrops til Malmø for at vinde Eurovision Song Contest 2013.

Med små, men vigtige ændringer i koreografien, var Copenhagen Drummers klar. Der lå et kæmpe pres på Morten og Jacob, og det var en fantastisk oplevelse at stå på scenen foran 170 millioner TV-seere fra hele Europa.

 

Vi vandt Eurovision Song Contest 2013 før alle stemmer var talt op, og succesen var en realitet. Reaktionerne har været overvældende, og vi er stadig meget taknemmelige for den kæmpe oplevelse og opbakning vi har fået.

SE VIDEO

THE BEST - LES MEILLEURS ARTISTES, PARIS

 

Talenternes talentshow!

Vi blev inviteret til Frankrig for at deltage i en TV-konkurrence, hvor vi dystede mod 60 andre deltagere, som var tidligere vindere fra talentshows i hele verden. Vi tog glade, men også lidt skuffede, hjem med en 2. plads!

EUROVISION SONG CONTEST 2014 -

DET STORE AFSLUTNINGSSHOW

 

Efter den store succes til ESC ’13, havde vi glædet vi os til at stå på den store internationale scene igen, nu med hele Copenhagen Drummers. Denne gang på hjemmebane i København, og selvfølgelig sammen med Emmelie De Forest.

 

Vi havde fået frie hænder til at udarbejde trommekoreografi, og den blev helt spektakulær, da vi spillede Emmelie De Forest’s nummer, Rainmaker, i vand til hoften. Det var en ubeskrivelig oplevelse at stå på dansk jord og spille til verdens største musikkonkurrence.


SE VIDEO

COPENHAGEN DRUMMERS - LIVE IN CONCERT 2014

 

Efter 4 års hårdt arbejde med at udvikle Copenhagen Drummers, blev drømmen om eget show endelig en realitet. Vi var klar med et 75 minutters show, hvor vi for første gang kunne invitere folk ind i vores univers af trommer, farver, energi og effekter kombineret med en lyst og glæde til at underholde og spille trommer.

SE VIDEO

COPENHAGEN DRUMMERS I SAMARBEJDE MED KRÆFTENS BEKÆMPELSE

 

Vi var glade for at kunne præsentere vores medvirken på den officielle TV-reklame i forbindelse med Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling 2011.

 

SE VIDEO

LARS LILHOLT BAND & COPENHAGEN DRUMMERS

 

Allerede inden sejren i TALENT 2010 kontaktede Lars Lilholt os, for at invitere os med på hans sommertour. Vi takkede ja og spillede 35 shows rundt i Danmark på landets festivaller. Det blev så stor en succes, at vi gentog det året efter.

2 somre vi aldrig glemmer!

 

SE VIDEO

BOCUSE D'OR

 

Vi rejste til Frankrig med den danske kok, Rasmus Kofoed. Han skulle deltage i den berømte konkurrence Bocuse D'or, hvor de bedste kokke fra hele verden konkurrerer mod hinanden. Vi spillede på vores trommer imens Rasmus Kofoed præsenterede sine fantastiske kreationer.

En stor oplevelse, hvor vi forhåbentlig fik flyttet et par stemmer med vores entusiastiske trommespil. Rasmus Kofoed tog førstepladsen. Tillykke.

EM I HÅNDBOLD

 

I samarbejde med en række af Danmarks bedste artister, blev vi bedt om at komponere og afvikle åbnings- og afslutningsceremonien ved Europamesterskaberne i kvindehåndbold.

Showet blev vist live på TV foran millioner af mennesker i hele verden.

VINDERE AF “TALENT 2010”

 

En uforglemmelig oplevelse!

Flere måneders hårdt arbejde blev belønnet, da vi blev udnævnt som vindere af TALENT 2010.

Tusind tak til alle jer, der har stemt på os.

 

SE VIDEO

COPENHAGEN DRUMMERS FEAT. KASPER NYEMANN – JEG ER DIN

 

Vores første udgivelse blev et eksperiment med body percussion, da vi ønskede at skabe et anderledes lydbillede. Nummeret blev skabt i samarbejde med Søren Mikkelsen fra Medley Studio. Vokal blev lagt af Kasper Nyemann og Jon Nørgaard.

JEG ER DIN toppede som #3 på iTunes.

 

LYT PÅ ITUNES                     LYT PÅ SPOTIFY

60 MIN. SHOW I MUMBAI, INDIEN

 

Vores første 60 minutters livekoncert blev afholdt i et inferno i Indiens hovedstad, Mumbai sammen med 12.000 skrigende publikummer.

 

Mumbai fik noget de aldrig havde oplevet før, og reaktionerne var ubeskrivelige.

Denne koncert var en milepæl for os!

3 UDSOLGTE SHOWS I DR KONCERTHUSET

 

I påskeferien 2015 lukkede vi igen dørene op til vores tromme-univers. Denne gang på hjemmebane i DR Koncerthuset’s Studie 2 i København. Det resulterede i 2 udsolgte koncerter og 1 ekstra koncert. Vi er dybt taknemmelige for den overvældende opbakning!

DR’S STORE JULESHOW 2015

 

Vi rundede 2015 af med at spille til DR’s Store Juleshow.

Det var en fornøjelse at stå på scenen i DR’s smukke koncertsal og spille “The Little Drummer Boy” sammen med danske Al-Fadl, svenske Olof og DR’s orkester.

SE VIDEO

ELEMENTS TOUR

 

Vi var stolte over at kunne præsentere vores første Danmarkstourné!

ELEMENTS TOUR var en livekoncert af 75 minutters varighed, hvor vi tog publikum ind i vores fantasifulde univers. Et univers der er skabt ud fra vores kreativitet og passion for musik og koreografi. Med energi, vildskab og humor, samt elementer som ild, vand, jord og luft, var der noget alle kunne relatere til. Sammenspillet mellem lys og lyd skabte en unik stemning, der gav publikum følelsen af, at være en del af universet og historien, som blev fortalt.

 

ELEMENTS TOUR 2016 bød på 12 koncerter på danske spillesteder.


SE VIDEO

ELEMENTS TOUR PT. 2

 

Efter overvældende succes med startskuddet på ELEMENTS TOUR tilbage i 2016, var vi klar til en runde mere.

I foråret 2017 besøgte vi 13 spillesteder, hvoraf størstedelen meldte “Få billetter” eller “Udsolgt”. Vi rundede 20.000 solgte billetter til vores koncerter. TAK!

DRUMLINE-STÆVNE I VESTSJÆLLAND

 

Vi blev inviteret til Drumline-stævne afholdt af Musisk Skole Kalundborg.

 

Her underviste vi ca. 70 trommeelever fra musikskoler i henholdsvis Kalundborg, Holbæk og Slagelse.

Det er altid en fornøjelse at give nogle af vores teknikker videre og mærke elevernes engagement!

BACKSTREET FESTIVAL, ALEXANDRIA

 

Afsted mod Alexandria i Egypten, hvor vi spillede til Backstreet Festival. En lokal multikulturel festival med flere internationale artister på programmet.

THE WALLED CITY TATTOO, LONDONDERRY

 

Vi pakkede trommerne og fløj til Londonderry i Nordirland, hvor vi var hovednavn til The Walled City Tattoo festival, som forløb over 2 dage.

LIGHTS ON

 

Efter over et års hårdt arbejde var vi sindssygt stolte af at kunne præsentere vores nye 90 minutters show LIGHTS ON.

I foråret 2018 besøgte LIGHTS ON karavanen 19 spilledesteder i Danmark, og touren fortsatte i efteråret med yderligere 8 koncerter.

SE TEASER                       SE AFTERMOVIE

HELE DANMARK FEJRER KRONPRINSEN

 

DR inviterede til folkefest, da hele Danmark fejrede H.K.H. Kronprins Frederik’s 50 års fødselsdag d. 27. maj 2018, og vi var med!

Det var stort at stå på scenen i et fyldt Royal Arena, da vi spillede til åbningen af af fødselsdagsfesten, som blev sendt på landsdækkende TV.


SE VIDEO

HJERTEGALLA

 

I forbindelse med Hjerteforeningens landsindsamling underholdte vi ved det store indsamlingsshow, Hjertegalla, som blev vist på TV2 CHARLIE.

Danskerne fik samlet et rekordstort beløb ind til Hjerteforeningen, og vi trommede løs på en smadret bil på live tv. Alt i alt en fantastisk dag.

SWOOP FREESTYLE

 

I slutningen af august spillede vi 2 shows til Swoop Freestyle FAI World Championship ved Peblinge Sø i midten af København.

FANTASTISK START PÅ 2019

 

2019 blev skudt i gang med shows for blandt andre A.P Møller Mærsk, Novo Nordisk, McDonald's og Reitan Convenience Denmark (7-Eleven), hvilket har budt på alt fra fra åbning af award show, dinnershows samt underholdning til konference.

ANNONCERING AF THE GRAND TOUR

 

I 2020 har vi 10 års jubilæum. I den forbindelse er vi klar med et nyt og skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet på vores mest omfattende Danmarksturné til dato. Vi glæder os vanvittig til at komme rundt i landet igen og gøre det, vi synes er allersjovest. Vi ses derude ;)

Klik her for info og billetter.

SWOOP FREESTYLE I SAUDI ARABIEN

Swoop Freestyle inviterede os til Jeddah i Saudi Arabien, hvor vi spillede 2 shows i forbindelse med Swoop Freestyle FAI World Championship.

MOOMBAH TRASH

Ny single og musikvideo ude 06.09.2019.

APPLE MUSIC                   SPOTIFY                        VIDEO

DJ ALIGATOR FEAT. COPENHAGEN DRUMMERS - BANG THAT DRUM

Ny single og musikvideo ude 05.06.2020 i samarbejde med DJ Aligator.

APPLE MUSIC                SPOTIFY                 VIDEO

Hit it